Magic Clay Super Light Magic

Magic Clay Super Light Magic
Product Code: EDUCATIONAL TOYS
Availability: In Stock
Price: RM50.00
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

Magic Clay Super Light

Tiada lagi masalah rumah bersepah, susah nak kemas dan melekat ditangan dengan Magic Clay Super Light .

Apa yg BEST SANGAT pasal Magic Clay Super Light ni?
Magic Clay Super Light ni, memang sama macam fungsi tanah liat n play dough…
Untuk buat bentuk-bentuk…buat kraf…boleh buat huruf juga kalau anak-anak nak belajar mengenal huruf!

First time pegang Magic Clay Super Light ni, rasa mcm pegang marshmellow! Ringan sangat!!! Senang sangat nak dibentuk sebab tekstur dia macam doh buat roti tu! Lembut je!

Kelebihan Magic Clay Super Light :

  • Lembut
  • Tak basah
  • Tak Melekit
  • Tidak Rasa berminyak
  • Ringan
  • Mudah dibentuk
  • Elastik

Lepas kita dah buat bentuk-bentuk tu, kalau kita biarkan terdedah di udara, Magic Clay Super Light tu akan mengeras…so, bentuk tu dah jadi bentuk tetap. Tapi masih ringan!
Magik! Magik! Magik!

Tadaaa….dah dapat buat kraf sendiri! Boleh jadikan perhiasan… atau key-chain…atau mini collectibles models (koleksi model-model mini)…

Seronok sangat untuk main Magic Clay Super Light ni dengan anak-anak waktu hujung minggu! Sambil latih motor skill anak-anak, boleh jugak tengok kreativiti mereka! In Sha Allah anda dapat spent quality time dengan anak-anak!

Bilangan bekas clay: 36 bekas (dengan pelbagai warna clay di dalamnya)
Saiz satu bekas clay: 6.0cm x 2.5cm (diameter x tinggi)
Saiz clay dalam satu bekas: 7cm x 10cm (Clay ini sangat ringan. Jadi, ianya hanya boleh diukur dengan saiz, bukan berat)
Berat satu bekas clay: ±17g
Warna: pelbagai warna (random)
Kandungan utama clay: air, pes, dan swelled starch
Saiz kotak : 27cm x 19cm x 14cm
Berat satu set lengkap: ±965g

Kelebihan: Disertakan dengan buku panduan untuk membuat 11 bentuk yang sangat comel seperti bentuk panda, arnab, musang, biri-biri dan banyak lagi!

DENGAN MEMILIKI SUPERLIGHT MAGIC CLAY INI, PUAN AKAN TERIMA;

1 x Kotak (untuk menyimpan set clay)
36 x bekas clay (dengan clay berwarna-warni di dalamnya)
22 x acuan pelbagai bentuk
3 x alatan mengukir
19 x gabus (kaki, telinga, tangan)
1 x pek aksessori (mata dan kaki)

 

 

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: